GZ psycholoog kind & jeugd - 12-32 uur - Tilburg/ Breda

Functieomschrijving

Bij RIOzorg bieden we een werkomgeving waarin je de vrijheid hebt om jouw rol als regiebehandelaar in te vullen. Ben jij op zoek naar ruimte waarin je jouw werk uitvoert op de manier waarin jij gelooft en die past bij jouw persoonlijke voorkeuren? Vind je dat er afgeweken mag worden van vaste protocollen, maar heb je daarbij wel de behoefte aan richtlijnen, buiten de kaders denken en samenwerken met andere specialisten binnen een collegiaal team? Kies jij voor een persoonlijke en kleinschalige aanpak voor jouw cliënten? Dan is deze vacature wellicht wat voor jou.

Jouw functie
In verband met uitbreiding zijn wij voor 12-32 uur opzoek naar een GZ psycholoog voor team zuid.  Dat betekent dat je binnen deze functie werkzaam zult zijn op de behandellocatie in Breda en Tilburg. 

Samenvattend heb je de volgende taken:

 • Het uitvoeren/ coördineren van diagnostiek en behandelingen t.b.v. onze cliënten.
 • Het participeren in de rol van Regiebehandelaar, waarbij je overlegt met basispsychologen en orthopedagogen die uitvoering geven aan behandelplannen waar jij Regiebehandelaar voor bent.
 • Het geven van werkbegeleiding aan psychologen, eventueel Piog’s of functioneren als interne praktijkopleider.
 • Deelnemen aan de wekelijkse MDO’s en het leveren van een actieve bijdrage in het doen van voorstellen met betrekking tot diagnostiek, behandelvormen en ons opleiding- en kwaliteitsbeleid.

Functievereisten

Herken jij jezelf hierin?

Je hebt een groot hart voor het welzijn van kinderen en wordt warm van het bijdragen aan onze missie. Je hebt een flinke portie ambitie, drive en positiviteit. Je bent ondernemend, flexibel, resultaatgericht en je hecht grote waarde aan jezelf actief blijven ontwikkelen en het leveren van de beste kwaliteit. Je hebt expertise en bent in staat om vakinhoudelijke ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk en stimuleert / faciliteert hierin het team. Je haalt energie uit het mede ontwikkelen van nieuwe behandelvormen en zorg- kwaliteitsbeleid.

Jouw achtergrond

 • Je beschikt uiteraard over de relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB- geregistreerd.
 • Je hebt bij voorkeur ervaring opgedaan in de jeugd-GGZ en bent tenminste 3 jaar geregistreerd als GZ-psycholoog.
 • Je kunt goed overzicht houden en geeft graag werkbegeleiding aan casemanagers.
 • Je hebt behandelervaring met EMDR.
 • Je bent bereid om op verschillende locaties te werken, in ieder geval op de locatie Tilburg en Breda.
 • Je hebt affiniteit met online behandeling.
 • Je wilt bijdragen aan de verdere opbouw van onze groeiende organisatie.

Jouw arbeidsvoorwaarden

Als GZ-psycholoog bij RIOzorg bieden wij jou:

 • Een inschaling in FWG 65, met een maximum van € 5.280,00 bruto per maand
 • Een contract voor onbepaalde tijd behoort tot de mogelijkheden.
 • Werkdagen en uren in overleg op een manier die aansluit op jouw persoonlijke omstandigheden.
 • Arbeidsvoorwaarden conform geldende CAO GGZ.
 • Ruime scholingsmogelijkheden.
 • Bedrijfsrechtsbijstandverzekering.
 • Een centraal secretariaat waar de medewerkers zorgdragen voor jouw planning en administratieve ondersteuning bieden.
 • Samenwerken in een jonge, groeiende organisatie waarin je naast verantwoordelijkheden, veel vrijheid en vertrouwen krijgt om de rol als regiebehandelaar in te vullen.
 • Een werkplek op onze hoofd- en behandellocaties in Bredan & Tilburg, maar ook de mogelijkheid om flexibel- thuis te werken.
 • Een fijn en gezellig team waar je kennis en ervaringen mee kunt uitwisselen.

De organisatie 

RIOzorg richt zich op de basis- en specialistische-GGZ voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. We onderzoeken en behandelen ontwikkelingsproblemen zoals ADHD, autisme, dwang, trauma, angst en tics. Onze organisatie bestaat uit bijna zestig bevlogen collega’s, bestaande uit GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten (kinder)artsen, een psychiater en stafmedewerkers. De collega's zijn verdeeld over drie teams met ieder een eigen hoofd locatie in Arnhem, Amersfoort en Den Haag. De teams worden aangestuurd door een teammanager. Een kenmerk van werken bij RIOzorg is dat de hulpverlening zo dicht mogelijk bij de cliënt wordt geboden. Dat betekent dat onze medewerkers zowel vanuit onze hoofd locatie werken als op één of meerdere behandel locatie(-s). Daarbij werken we nauw samen met zowel de cliënt, ouder(s)/verzorger(s) als de school. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers gelukkig zijn in hun werk en daarom verzorgt onze commissie werkgeluk regelmatig inspirerende bijeenkomsten en leuke attenties om het werkgeluk en de verbinding onderling te vergroten.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij geïnteresseerd om ons team te komen versterken? 

Dan ontvangen wij graag je sollicitatie.

Dat kan middels de onderstaande knop met jouw motivatie en cv, deze kan je richten tot Dorien Ruikes, HR adviseur. Voor informatie kun je maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 9.00 en 13.00 uur bellen naar 0686815038. Of mail naar d.ruikes@riozorg.nl

Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist.
Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure.


Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.