Jeugdzorgprofessional (SKJ-registratie vereist)

Functieomschrijving

Heb jij een SKJ registratie en wil je graag werkervaring opdoen of deze uitbreiden binnen een secretariële functie binnen een GGZ organisatie voor de jeugd? Lees dan vooral verder!


Op de fiets of met het openbaar vervoer kom je aan bij het kantoor in Arnhem. Je installeert je op de werkplek van vandaag en terwijl je koffie pakt, kom je jouw collega tegen en sparren jullie even met elkaar. Super, zulke bevlogen collega’s die de tijd hebben om even in gesprek te gaan. De lunch is een heerlijke wandeling door het gezellige centrum van Arnhem, waar het kantoor is gevestigd. Even je hoofd leegmaken en genieten van de frisse buitenlucht. De dag vliegt voorbij, net als elke dag als Medewerk(ster) Secretariaat bij RIOzorg. 


Als medewerker(ster) secretariaat bij RIOzorg ben je de bekende spin in het web. Op ons hoofdkantoor in Arnhem werk je op een centraal secretariaat en voer je je werkzaamheden uit voor alle behandellocaties in Nederland. Wij staan er voor om onze cliënten zo adequaat mogelijk van dienst te zijn. Samen met jouw collega's vorm je een team en draag je zorg voor een zo efficiënt mogelijke afhandeling van alle voorkomende secretariële en administratieve taken.


Wie zijn wij?

RIOzorg onderzoekt en behandelt kinderen en jeugdigen van 4 tot en met 18 jaar bij signalen die wijzen op ontwikkelingsproblemen bijvoorbeeld ADHD, autisme, gedragsproblemen, angst of tics. Bij RIOzorg werken bijna zestig bevlogen collega’s verdeeld over drie teams met ieder een eigen hoofd locatie in Arnhem, Amersfoort en Den Haag. Naast collega’s van onze stafafdelingen werken er GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten (kinder-)artsen en een psychiater. Een kenmerk van werken bij RIOzorg is dat de hulpverlening zo dicht mogelijk bij de cliënt wordt geboden. Dat betekent dat onze medewerkers zowel vanuit onze hoofd locatie werken als op één of meerdere behandel locatie(-s). Daarbij werken we nauw samen met zowel de cliënt, ouder(s)/verzorger(s) als de school. RIOzorg is een jonge, groeiende, laagdrempelige organisatie waarin je naast verantwoordelijkheden, veel vrijheid en vertrouwen krijgt in je functie. Wij geloven dat gelukkige medewerkers het best kunnen bijdragen aan het invullen van onze missie, daarom verzorgt onze commissie werkgeluk regelmatig inspirerende bijeenkomsten en leuke attenties om het werkgeluk en de verbinding onderling te vergroten.


Functievereisten

Wij vragen

 • Je bent in het bezit van een SKJ registratie door bijvoorbeeld een afgeronde opleiding orthopedagogiek;
 • Je beleeft plezier aan het dienstverlenend werken in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent in staat om overzicht te houden en plannen;
 • Je bent oplossingsgericht;
 • Je vindt het leuk om onze cliënten en hun ouders zowel telefonisch als schriftelijk te woord te staan;
 • Eerdere ervaring met secretarieel werk is een pré

Wij bieden

Als medewerker (ster) bieden wij jou:

 • Een tijdelijk contract met de intentie deze uiteindelijk om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform CAO GGZ (FWG 30, Medewerker Secretariaat) 
 • Informele sfeer en betrokken collega’s;
 • Een groeiende organisatie, waar werkgeluk een belangrijke pijler is én waar veel ruimte is voor eigen inbreng;
 • Een fijne werkplek op onze locatie in Arnhem, met de mogelijkheid om thuis te kunnen werken;
 • Eerdere ervaring met secretarieel werk is een pré, maar zonder sollicitanten zonder ervaring en enkel affiniteit en motivatie worden ook zeker uitgenodigd te solliciteren.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij geïnteresseerd in deze leuke functie binnen een zorgorganisatie gericht op kinderen en jongeren? Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Dit kan via onderstaande knop. Jouw sollicitatie kun je richten aan Yaël van der Zwet. Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Yaël: 06-59847992 (niet bereikbaar op donderdagen), of een mail sturen naar HR@riozorg.nl. 

Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.