Medewerker Secretariaat (met SKJ registratie) - 24 - 36 uur

FunctieomschrijvingHeb jij een SKJ registratie en wil je graag werkervaring opdoen of deze uitbreiden binnen een secretariële functie binnen een GGZ organisatie voor de jeugd? Lees dan verder.

Functie
Als medewerker(ster) secretariaat bij RIOzorg ben je de bekende spin in het web. Op ons hoofdkantoor in Arnhem werk je op een centraal secretariaat en voer je je werkzaamheden uit voor alle behandellocaties in Nederland. Wij staan er voor om onze cliënten zo adequaat mogelijk van dienst te zijn. Samen met negen andere secretarieel medewerksters, onder leiding van de office manager, vorm je een team en draag je zorg voor een zo efficiënt mogelijke afhandeling van alle voorkomende secretariële en administratieve taken.


Organisatie
RIOzorg onderzoekt en behandelt kinderen en jeugdigen van 4 tot en met 18 jaar bij signalen die wijzen op ontwikkelingsproblemen bijvoorbeeld ADHD, autisme, gedragsproblemen, angst of tics. Bij RIOzorg werken bijna zestig bevlogen collega’s verdeeld over drie teams met ieder een eigen hoofdlocatie in Arnhem, Amersfoort en Den Haag. Naast collega’s van onze stafafdelingen werken er GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten (kinder-)artsen en een psychiater. Een kenmerk van werken bij RIOzorg is dat de hulpverlening zo dicht mogelijk bij de cliënt wordt geboden. Dat betekent dat onze medewerkers zowel vanuit onze hoofdlocatie werken als op één of meerdere behandellocatie(-s). Daarbij werken we nauw samen met zowel de cliënt, ouder(s)/verzorger(s) als de school. RIOzorg is een jonge, groeiende, laagdrempelige organisatie waarin je naast verantwoordelijkheden, veel vrijheid en vertrouwen krijgt in je functie. Wij geloven dat gelukkige medewerkers het best kunnen bijdragen aan het invullen van onze missie, daarom verzorgt onze commissie werkgeluk regelmatig inspirerende bijeenkomsten en leuke attenties om het werkgeluk en de verbinding onderling te vergroten.

Vereisten

Wij vragen

 • Je bent in het bezit van een SKJ registratie door bijvoorbeeld een afgeronde opleiding orthopedagogiek;
 • Je beleeft plezier aan het dienstverlenend werken in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent in staat om goed overzicht te houden en plannen;
 • Je bent oplossingsgericht;
 • Je vindt het leuk om onze cliënten en hun ouders zowel telefonisch als schriftelijk te woord te staan;
 • Eerdere ervaring met secretarieel werk is een pré, maar zonder sollicitanten zonder ervaring en enkel affiniteit en motivatie worden ook uitgenodigd te solliciteren.

Wij bieden

Als medewerker (ster) bieden wij jou:

 • Een tijdelijk contract met de intentie deze uiteindelijk om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform CAO GGZ (FWG 30);
 • Een uitdagende functie binnen een groeiende organisatie;
 • Informele sfeer en betrokken collega’s.
 • Een fijne werkplek op onze prachtige locatie in het centrum van Arnhem, maar ook de mogelijkheid om thuis te kunnen werken.
 • De mogelijkheid om dagelijks aan te haken bij een gezellige lunchwandeling richting het Sonsbeekpark of de stad. 

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij geïnteresseerd in deze leuke functie binnen een zorgorganisatie gericht op kinderen en jongeren? Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je uit om te solliciteren. Dit kan via onderstaande knop. Jouw sollicitatie kun je richten aan Dorien Ruikes, recruiter. 


Voor informatie kun je in de ochtend op maandag, dinsdag, donderdag of vrijdag tussen 9.00 uur & 13.00 ook bellen op telefoonnummer:

06 -86815038

Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.