Regiebehandelaar (GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist) | Apeldoorn en/of Deventer

Functieomschrijving

Op de fiets kom je aan bij de nieuwe ambulante behandellocatie van RIOzorg in Deventer. Je installeert je op de werkplek van vandaag en terwijl je koffie pakt, kom je de casemanager tegen waar je vandaag mee samenwerkt.  Jullie drinken samen een kop koffie en nemen de dag globaal door. Je start met de casemanager met een intake van een kind (6 jaar) met kenmerken in het autistisch segment. Dit vraagt om een creatieve aanpak. Na de intake met ouders en de jongere hebben jullie overleg over de creatieve aanpak. Je neemt nog een kop koffie en ondertussen lees je het intakeverslag van de volgende cliënt. Het betreft een behandeling van een jongere (15 jaar) die al langere tijd kampt met somberheid. Tijdens een wandeling geniet je van jouw lunch. Even je hoofd leegmaken en wat vitamine zon opdoen. De middag start met een multidisciplinair teamoverleg; onder leiding van een andere regiebehandelaar uit het team en zoomen jullie onder andere in op diagnostiek, behandelvormen en kwaliteit. Er worden weloverwogen en praktische, professionele besluiten genomen. Fijn dat de besluitvorming zo snel gaat en waar wenselijk of noodzakelijk buiten de kaders wordt gedacht en gehandeld als dit ten goede komt aan de hulpvraag! Die middag heb je ook een overleg met een collega van team West die zich bezighoudt met wetenschappelijk onderzoek. De dag vliegt voorbij, net als elke dag als regiebehandelaar bij RIOzorg. Morgen begin je de werkdag met een schooladviesgesprek op locatie met de intern begeleider, leerkracht en ouders van jouw cliënt. 


Regiebehandelaar (GZ-psycholoog of orthopedagoog-generalist) bij RIOzorg
In verband met een nieuw op te zetten ambulante locatie in Deventer of in combinatie op onze bestaande locatie in Apeldoorn zijn wij op zoek naar een regiebehandelaar (GZ-psycholoog of een orthopedagoog-generalist) (uren in overleg).


Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit bij RIOzorg?

 • Het uitvoeren/ coördineren van diagnostiek en behandelingen t.b.v. onze cliënten (4-18 jaar);

 • Het participeren in de rol van regiebehandelaar; je overlegt met (basis)psychologen en orthopedagogen die uitvoering geven aan behandelplannen waarbij jij regiebehandelaar bent;

 • Het geven van werkbegeleiding aan psychologen;

 • Het deelnemen en een actieve bijdrage leveren aan het wekelijks multidisciplinair overleg; hierbij ook voorstellen doen inzake diagnostiek, behandelvormen en opleiding- en kwaliteitsbeleid.

Functievereisten

Wie ben jij?

Wil je graag bijdragen aan de ontwikkelingsproblemen van kinderen en jongeren (4-18 jaar), zodat zij zich met meer plezier en (zelf)vertrouwen kunnen ontwikkelen? Ben je ambitieus en gedreven en voel je je thuis bij een ambulante middelgrote platte organisatie die volop groeit? Wil jij graag investeren in jouw eigen ontwikkeling? Werk je graag in een bevlogen, hecht en betrokken team? Zoek je naar een werkgever die een goede balans tussen werk en privé biedt? Dan is RIOzorg wellicht iets voor jou! Daarnaast ben je in staat om vakinhoudelijke, wetenschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk van onderzoek, diagnostiek en behandeling en betrek je je collega’s hierbij. Je haalt energie uit het superviseren van collega’s die in opleiding zijn en bent continu op zoek naar innovatie van bestaande behandelvormen. Uiteraard houd je altijd oog voor kwaliteit en stelt waar nodig of wenselijk vernieuwing voor.


Wat neem je mee?

Naast persoonlijke visie en missie zijn de volgende kenmerken belangrijk in de functie als regiebehandelaar bij RIOzorg:

 • Je beschikt over (een) relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB- geregistreerd;

 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de jeugd-ggz;

 • Je houdt overzicht en geeft graag werkbegeleiding aan casemanagers;

 • Je hebt bij voorkeur behandelervaring met EMDR en/of CGT;

 • Je bent bereid om op verschillende locaties in de regio te werken;

 • Je hebt affiniteit met online behandelen;

 • Je krijgt energie van het leveren van een bijdrage aan de verdere opbouw en ontwikkeling van onze groeiende organisatie.


Wat kunnen wij jou bieden?

Leuk dat je overweegt om bij ons te komen werken! We ontmoeten je graag. Wij kunnen als RIOzorg het volgende aanbieden voor de functie van regiebehandelaar:

 • Inschaling in FWG 65, met een maximum van € 5734,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (conform CAO GGZ);

 • Contract voor onbepaalde tijd;

 • Indeling werkweek zowel qua tijd, dagen als locatie die aansluit bij jouw wensen en voorkeur;

 • Reis- en onkostenvergoeding;

 • Pensioenregeling via PFZW;

 • Laptop en mobiele telefoon;

 • Persoonlijke ontwikkeling middels ruime nascholingsmogelijkheden;

 • Bedrijfsrechtsbijstandverzekering;

 • Administratieve ondersteuning door ons centrale secretariaat;

 • Goed geregelde interne organisatie (reeks van protocollen en richtlijnen beschikbaar);

 • Vertrouwen en vrijheid om je rol als regiebehandelaar in te vullen;

 • … en zeker niet onbelangrijk; een prettig, hecht team van collega’s waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen en met wie je een gezellige wandel-lunch-date kunt inplannen.


Waarom RIOzorg?

RIOzorg biedt onderzoek en behandeling om een passend antwoord te geven op de hulpvraag van kind en jeugd. We hebben meer dan 30 behandellocaties in Nederland en kennen drie hoofdlocaties (Arnhem, Amersfoort en Den Haag). RIOzorg bestaat uit ruim 100 gedreven en SKJ/BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Het bevlogen team bestaat uit GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten, (kinder)artsen, psychiaters en stafmedewerkers (zoals HR en Marketing). Elk team van RIOzorg kent een eigen teammanager, elke cliënt/casus een eigen regiebehandelaar in combinatie met een (basis)psycholoog of -orthopedagoog. Daarbij werken we nauw samen met de omgeving van de cliënt; ouder(s)/verzorger(s), school, huisarts en/of CJG/wijkteam. Werkgeluk is een belangrijke pijler bij RIOzorg; dit is onder andere de balans tussen werk en privé, de mate van invloed, mandaat (vrijheid om zelf besluiten te mogen nemen) en een team waarin sprake is van plezier/verbinding.


Word jij onze nieuwe regiebehandelaar (GZ-psycholoog / Orthopedagoog-generalist) collega?

Ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Dan komen wij graag met jou in contact. Middels de onderstaande knop kan je eenvoudig solliciteren. Motivatie en CV kun je richten aan HR RIOzorg. Wil je meer informatie over de functie als regiebehandelaar? Verzend een e-mail naar hr@riozorg.nl, bel naar Yaël van der Zwet: 06 59847992.


Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.