Regiebehandelaar (GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist) | Purmerend & Zaandam

Functieomschrijving

Het is heerlijk weer, dus je besluit de fiets te pakken naar de ambulante behandellocatie in Purmerend. Wanneer je op je werkplek aankomt, komt een collega-regiebehandelaar binnen wandelen. Jullie lopen samen naar het koffiezetapparaat en de casemanager die net binnen is gekomen sluit aan. Samen nemen jullie de dag door. Jouw dag start met een intake van een 10-jarige cliënt. Samen met de casemanager neem je de hulpvraag door en jullie conclusie is dat het zorgpad niet helemaal passend is. Na overleg, komen jullie tot een creatieve aanpak van de hulpvraag, die vervolgens ook wordt voorgesteld in het gesprek met ouders en kind. Deze ochtend heb je nog een afspraak staan ​​​​met een cliënt (6 jaar) die langskomt voor een traumabehandeling, waar je graag de VR-bril inzet voor de behandeling. In de middagpauze maak je samen met je collega's een wandeling en blikken jullie vooruit op de komende studiedag die in het teken staat van: 'Kom in je flow bij RIOzorg!'. Jullie zijn benieuwd naar het programma.  

Na de lunch staat het MDO op de agenda. Je sluit aan en samen met de andere handelaren van het team nemen jullie praktische, weloverwogen en professionele beslissingen. Waar nodig wordt 'out-of-the-box' gedacht, een werkhouding die precies bij jou past! Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog-generalist bij RIOzorg vliegt de dag altijd zo voorbij. Morgen weer een nieuwe dag waarbij je start met de werkbegeleiding van een casemanager van een ander team vanuit de ambulante behandellocatie in Zaandam (Rode Zee 69).


GZ-psycholoog kind & jeugd of orthopedagoog-generalist bij RIOzorg jeugd-ggz

Wij zijn voor het team Purmerend/Zaandam op zoek naar een GZ-psycholoog Kind & Jeugd of een orthopedagoog-generalist! Graag komen we samen met jou de gewenste uren en werkdagen overeen.

Taken regiebehandelaar Kind & Jeugd 

 • Diagnostiek en behandeling voor onze cliënten tussen de 4 en 18 jaar;
 • Overleg met (basis)psychologen en orthopedagogen die behandelplannen bespreken. Hierbij participeer je als Regiebehandelaar;
 • Het geven van werkbegeleiding aan de casemanagers (psychologen en orthopedagogen);
 • Je neemt deel aan en levert een actieve bijdrage aan het multidisciplinaire overleg dat wekelijks plaats vindt. Zo maak je onder andere voorstellen over behandelvormen, opleiding- en kwaliteitsbeleid en diagnostiekFunctievereisten

Wie ben jij?

Voel jij je op je gemak in een groeiende organisatie welke constant aan het innoveren is en waar er met korte lijntjes wordt gewerkt? Ben je een gedreven en ambitieus persoon en wil je graag kinderen en jongeren (4-18 jaar) ondersteunen in hun ontwikkelingsproblemen? Zie jij jezelf als GZ-psycholoog kind & jeugd/orthopedagoog-generalist bijdragen aan het door ontwikkelen van het zelfvertrouwen van deze kinderen en jongeren? Én wil je werken bij een organisatie waar werkgeluk (o.a. privé/werkbalans) een belangrijke pijler is met betrokken en bevlogen collega’s in een hecht team? Dan is RIOzorg jeugd-ggz zeker iets voor jou! Als onderdeel van het RIOzorg behandelteam krijg je energie van het superviseren van collega’s die een opleiding volgen, het innoveren of vernieuwen van huidige behandelvormen en verlies je daarbij niet de kwaliteit uit het oog. Je hebt vermogen om wetenschappelijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen te vertalen naar behandeling, onderzoek en diagnostiek, waarbij je je collega’s uiteraard betrekt. 

Wat neem je mee? 

Naast persoonlijke visie en missie zijn de volgende kenmerken belangrijk in de functie als GZ-psycholoog kind & jeugd/ orthopedagoog-generalist bij RIOzorg: 

 • Je beschikt over (een) relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB- geregistreerd; 
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de jeugd-ggz;
 • Je krijgt energie van het leveren van een bijdrage aan de verdere opbouw en ontwikkeling van onze groeiende organisatie;
 • Je hebt affiniteit met online behandelen; 
 • Je houdt overzicht en geeft graag werkbegeleiding aan casemanagers; 
 • Je hebt bij voorkeur behandelervaring met EMDR en/of CGT; Je bent bereid om op verschillende locaties in de regio te werken.

Wat bieden wij?

Leuk dat je overweegt om bij ons te komen werken! We ontmoeten je graag. Wij kunnen als RIOzorg het volgende aanbieden voor de functie GZ-psycholoog kind & jeugd/orthopedagoog-generalist:

 • Inschaling in FWG 65, met een maximum van € 5.734,- bruto per maand (per 1 mei 2023 komt hier een 2% CAO-verhoging bovenop) bij een fulltime dienstverband (36 uur) exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (conform CAO GGZ); 
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Indeling werkweek zowel qua tijd & dagen die aansluiten bij jouw wensen en voorkeur;
 • Reis- en onkostenvergoeding; 
 • Pensioenregeling via PFZW; 
 • Laptop en mobiele telefoon; 
 • Persoonlijke ontwikkeling middels ruime nascholingsmogelijkheden; 
 • Bedrijfsrechtsbijstandverzekering; 
 • Administratieve ondersteuning door ons centrale secretariaat; 
 • Goed geregelde interne organisatie (reeks van protocollen en richtlijnen beschikbaar); 
 • Vertrouwen en vrijheid om je rol als regiebehandelaar in te vullen; 
 • … en zeker niet onbelangrijk; een prettig, hecht team van collega’s waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen en met wie je een gezellige wandel-lunch-date kunt inplannen.

Waarom RIOzorg?

RIOzorg jeugd-ggz biedt vanuit ambulante locaties onderzoek en behandeling om een passend antwoord te geven op de hulpvraag van kind en jeugd. We hebben meer dan 30 ambulante behandellocaties en drie hoofdlocaties (Arnhem, Amersfoort en Den Haag). RIOzorg bestaat uit ruim 100 gedreven en SKJ/BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Onze bevlogen teams bestaan uit GZ-psychologen, registerpsychologen NIP, orthopedagoog-generalisten, basispsychologen, orthopedagogen, systeemtherapeuten, (kinder-/jeugd-)artsen, psychiaters en stafmedewerkers (zoals HR en Marketing). Elk team van RIOzorg heeft een eigen teamcoördinator, elke cliënt/casus een eigen regiebehandelaar in combinatie met een casemanager. Daarbij werken we nauw samen met de naaste omgeving van de cliënt: ouder(s)/verzorger(s), school, huisarts/POH GGZ (J) en/of CJG/wijkteam. Werkgeluk is een belangrijke pijler bij RIOzorg, hierbij richten we ons op de balans tussen werk en privé, de mate van invloed van de individuele werknemer, mandaat (vrijheid om zelf besluiten te mogen nemen) en een team waarin sprake is van plezier en onderlinge verbinding.

Word jij onze nieuwe regiebehandelaar?

Ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Dan komen wij graag met jou in contact. Middelen van de onderstaande knop kunnen eenvoudig solliciteren. Motivatie en CV kun je richten aan Yaël van der Zwet (06-59847992). Wil je meer informatie over de functie regiebehandelaar (GZ-psycholoog kind & jeugd of orthopedagoog-generalist)? Stuur een e-mail naar hr@riozorg.nl .


Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie voor de samenstelling van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.