Regiebehandelaar (GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist, Registerpsycholoog NIP) | Den Bosch

Functieomschrijving

'S ochtends kom je met de fiets, het OV of met de auto aan op de tijdelijke behandellocatie in Den Bosch. Terwijl je een kopje thee pakt en je jezelf installeert op de werkplek, spreek je jouw collega die in de kamer naast je zit en neem je de dag door. Snel komen jullie tot een aanpak van een cliënt en je past dit direct toe bij de behandeling. Je eerste afspraak vanochtend betreft een kind (6 jaar) met kenmerken in het autistisch segment. Dit vraagt om een creatieve aanpak en je laat dan ook een afspraak met de psychiater inplannen zodat zij/hij mee kan kijken met de cliënt. De volgende afspraak betreft een behandeling van een cliënt van 15 jaar die al langere tijd kampt met somberheid. De ochtend sluit je af met een Intake, die je samen met de Casemanager begeleidt.. De lunch is een lekkere wandeling door de buurt waar het kantoor is gevestigd. Even je hoofd leegmaken en genieten van de frisse lucht. De middag start met een multidisciplinair teamoverleg; onder leiding van de teamcoördinator van regio Zuid. Hierbij zoomt het team onder andere in op diagnostiek, behandelvormen en kwaliteit. Er worden weloverwogen en praktische, professionele besluiten genomen. Fijn dat de besluitvorming zo snel gaat en waar wenselijk of noodzakelijk buiten de kaders wordt gedacht en gehandeld als dit ten goede komt aan de hulpvraag! De dag vliegt voorbij, net als elke dag als Regiebehandelaar bij RIOzorg. Morgen neem je deel aan het overleg met alle regiebehandelaren van RIOzorg. Jullie overleggen over mogelijke aanpassingen in een zorgpad naar aanleiding van externe ontwikkelingen. Volgende week ga je langs bij de definitieve locatie van RIOzorg in Den Bosch (ook de Pettelaarpark) om de voortgang van de verbouwing te aanschouwen. 

 

Regiebehandelaar bij RIOzorg
In verband met de constante groei van RIOzorg zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog, Orthopedagoog-generalist of Registerpsycholoog NIP voor onze ambulante behandellocatie in Den Bosch. Het aantal uren dat je komt werken stemmen wij graag met je af. 


Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit bij RIOzorg?

 • Het uitvoeren/coördineren van diagnostiek en behandelingen t.b.v. onze cliënten (4-18 jaar);
 • Het participeren in de rol van regiebehandelaar; je overlegt met de casemanagers (psychologen en orthopedagogen) die uitvoering geven aan behandelplannen waarbij jij regiebehandelaar bent;
 • Jij bepaalt wanneer je de psychiater laat aansluiten in het behandeltraject;
 • Het geven van werkbegeleiding aan psychologen/orthopedagogen;
 • Het deelnemen en een actieve bijdrage leveren aan het wekelijks multidisciplinair overleg; hierbij ook voorstellen doen inzake diagnostiek, behandelvormen en opleiding- en kwaliteitsbeleid.

Functievereisten

Wie ben jij?

Ben je ambitieus en gedreven en voel je je thuis bij een ambulante middelgrote platte organisatie die volop groeit in ontwikkeling is als regiebehandelaar? Wil je graag bijdragen aan de ontwikkelingsproblemen van kinderen en jongeren (4-18 jaar), zodat zij zich met meer plezier en (zelf)vertrouwen kunnen ontwikkelen? Werk je graag in een bevlogen, hecht en betrokken team? Zoek je naar een werkgever die een goede balans tussen werk en privé biedt, een organisatie die continu in ontwikkeling is? Wil je een combinatie maken van thuiswerken en op locatie en waarbij werkgeluk een belangrijke pijler is? Er veel persoonlijke aandacht is? Dan is RIOzorg wellicht iets voor jou! 

Daarnaast ben je in staat om vakinhoudelijke, wetenschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk van onderzoek, diagnostiek en behandeling en betrek je je collega’s hierbij. Je haalt energie uit het superviseren van collega’s die in opleiding zijn en bent continu op zoek naar innovatie van bestaande behandelvormen. Uiteraard houd je altijd oog voor kwaliteit en stelt waar nodig of wenselijk verandering en/of vernieuwing voor.

Wat neem je mee?

Naast persoonlijke visie en missie zijn de volgende kenmerken belangrijk in de functie als regiebehandelaar bij RIOzorg:

 • Je beschikt over (een) relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB- geregistreerd;

 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de jeugd-ggz;

 • Je houdt overzicht en geeft graag werkbegeleiding aan casemanagers;

 • Je hebt bij voorkeur behandelervaring met EMDR en/of CGT;

 • Je bent bereid om op verschillende locaties in de regio te werken;

 • Je hebt affiniteit met online behandelen;

 • Je krijgt energie van het leveren van een bijdrage aan de verdere opbouw en ontwikkeling van onze groeiende organisatie.


Wat kunnen wij jou bieden?

Leuk dat je overweegt om bij ons te komen werken! We ontmoeten je graag. Wij kunnen als RIOzorg het volgende aanbieden voor de functie van Regiebehandelaar:

 • Inschaling in FWG 65, met een maximum van € 5.734,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (conform CAO GGZ);

 • Contract voor onbepaalde tijd;

 • Indeling werkweek zowel qua tijd, dagen als locatie die aansluit bij jouw wensen en voorkeur;

 • Reis- en onkostenvergoeding;

 • Pensioenregeling via PFZW;

 • Laptop en mobiele telefoon;

 • Persoonlijke ontwikkeling middels ruime nascholingsmogelijkheden;

 • Bedrijfsrechtsbijstandverzekering;

 • Administratieve ondersteuning door ons centraal secretariaat;

 • Goed geregelde interne organisatie (reeks van protocollen en richtlijnen beschikbaar);

 • Vertrouwen en vrijheid om je rol als regiebehandelaar in te vullen;

 • … en zeker niet onbelangrijk; een prettig, hecht team van collega’s waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen en met wie je een gezellige wandel-lunch-date kunt inplannen.


Waarom RIOzorg?


RIOzorg biedt vanuit ambulante locaties onderzoek en behandeling om een passend antwoord te geven op de hulpvraag van kind en jeugd. We hebben meer dan 30 ambulante behandellocaties en drie hoofdlocaties (Arnhem, Amersfoort en Den Haag). RIOzorg bestaat uit ruim 90 gedreven en SKJ/BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Onze bevlogen teams bestaan uit GZ-psychologen, registerpsychologen NIP, orthopedagoog-generalisten, basispsychologen, orthopedagogen, systeemtherapeuten, (kinder-/jeugd-)artsen, psychiaters en stafmedewerkers (zoals HR en Marketing). Elk team van RIOzorg heeft een eigen teamcoördinator, elke cliënt/casus een eigen regiebehandelaar in combinatie met een casemanager. Daarbij werken we nauw samen met de naaste omgeving van de cliënt: ouder(s)/verzorger(s), school, huisarts/POH GGZ (J) en/of CJG/wijkteam. Werkgeluk is een belangrijke pijler bij RIOzorg, hierbij richten we ons op de balans tussen werk en privé, de mate van invloed van de individuele werknemer, mandaat (vrijheid om zelf besluiten te mogen nemen) en een team waarin sprake is van plezier en onderlinge verbinding.Word jij onze nieuwe regiebehandelaar?

Ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Dan komen wij graag met jou in contact. Middels de onderstaande knop kan je eenvoudig solliciteren. Motivatie en CV kun je richten aan Yaël van der Zwet, HR Adviseur. Wil je meer informatie over de functie? Neem telefonisch contact op: 06 59 84 79 92 of verzend een e-mail naar hr@riozorg.nl.


Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.