Regiebehandelaar (GZ-psycholoog Kind & Jeugd / Orthopedagoog-generalist, Registerpsycholoog NIP) | Tilburg

Functieomschrijving

Goed nieuws! RIOzorg heeft de gunning voor Hart Van Brabant binnen en daarmee kunnen wij onze hulpverlening blijven aanbieden in Hart van Brabant. Dit doen we samen met de Gezinsmanager, Tatoran en Youz. Met jou en met de andere partijen gaan we vorm geven aan de inhoudelijke samenwerking. We streven er naar om de best passende hulp te verlenen aan de cliënten in Hart van Brabant. Onze ambulante behandellocatie bevindt zich in Tilburg. Wanneer je in de buurt woont kun je op de fiets komen. Woon je wat verder weg dan parkeer je jouw auto voor de deur of komt met het OV. Je installeert je op de werkplek en terwijl je koffie pakt, kom je een collega van RIOzorg of van MOEV tegen en sparren jullie even over een gezamenlijke cliënt. Jullie komen snel tot een aanpak, en dit wordt direct toegepast bij de behandeling straks. Fijn, zulke bevlogen collega’s die de tijd hebben om even in gesprek te gaan. Voor je eerste afspraak spreek je een kind (6 jaar) met kenmerken in het autistisch segment. Dit vraagt om een creatieve aanpak en in je overweging neem je mee of je de psychiater bij de behandeling betrekt. De volgende afspraak betreft een behandeling van een jongere (15 jaar) die al langere tijd kampt met somberheid. De ochtend sluit je af met een intake die je samen met een casemanager oppakt. De lunch is een heerlijke wandeling door de buurt waar het kantoor is gevestigd. Even je hoofd leegmaken en wat vitamine zon opdoen. De middag start met een multidisciplinair teamoverleg; onder leiding van een collega van de regio. Gezamenlijk zoomen jullie onder andere in op diagnostiek, behandelvormen en kwaliteit. Er worden weloverwogen en praktische, professionele besluiten genomen. Fijn dat de besluitvorming zo snel gaat en waar wenselijk of noodzakelijk buiten de kaders wordt gedacht en gehandeld als dit ten goede komt aan de hulpvraag! Voordat je naar huis gaat, leg je alvast de VR-bril klaar, want morgenochtend is de eerste afspraak een behandeling met de VR-bril.  

Regiebehandelaar bij RIOzorg

In verband met uitbreiding zijn wij op zoek naar een GZ-psycholoog, registerpsycholoog NIP of een orthopedagoog-generalist voor onze behandellocatie in Tilburg. Het aantal uren en dagen dat je komt werken stemmen wij graag met je af. 


Hoe ziet een gemiddelde werkweek eruit bij RIOzorg?

 • Het uitvoeren/ coördineren van diagnostiek en behandelingen t.b.v. onze cliënten (4-18 jaar);
 • Het participeren in de rol van regiebehandelaar; je overlegt met de casemanagers (psychologen en orthopedagogen) die uitvoering geven aan behandelplannen waarbij jij regiebehandelaar bent;
 • Het geven van werkbegeleiding aan psychologen/orthopedagogen;
 • Het deelnemen en een actieve bijdrage leveren aan het wekelijks multidisciplinair overleg; hierbij ook voorstellen doen inzake diagnostiek, behandelvormen en opleiding- en kwaliteitsbeleid;
 • Meedenken op zorginhoudelijk gebied en opstellen van beleid.

Functievereisten

Wie ben jij?

Werk je graag in een bevlogen, hecht en betrokken team? Zoek je naar een werkgever die een goede balans tussen werk en privé biedt, waarbij er veel persoonlijke aandacht is en werkgeluk een belangrijke pijler? Ben je ambitieus en gedreven en voel je je thuis bij een middelgrote platte organisatie die volop groeit in ontwikkeling is als regiebehandelaar? Wil je graag bijdragen aan de ontwikkelingsproblemen van kinderen en jongeren (4-18 jaar), zodat zij zich met meer plezier en (zelf)vertrouwen kunnen ontwikkelen? Dan is RIOzorg wellicht iets voor jou! 

Daarnaast ben je in staat om vakinhoudelijke, wetenschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk van onderzoek, diagnostiek en behandeling en betrek je je collega’s hierbij. Je haalt energie uit het superviseren van collega’s die in opleiding zijn en bent continu op zoek naar innovatie van bestaande behandelvormen. Uiteraard houd je altijd oog voor kwaliteit en stelt waar nodig of wenselijk vernieuwing voor.


Wat neem je mee?

Naast persoonlijke visie en missie zijn de volgende kenmerken belangrijk in de functie als regiebehandelaar bij RIOzorg:

 • Je beschikt over (een) relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB- geregistreerd;

 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de jeugd-ggz;

 • Je houdt overzicht en geeft graag werkbegeleiding aan casemanagers;

 • Je hebt bij voorkeur behandelervaring met EMDR en/of CGT;

 • Je bent bereid om op verschillende locaties in de regio te werken;

 • Je hebt affiniteit met online behandelen;

 • Je krijgt energie van het leveren van een bijdrage aan de verdere opbouw en ontwikkeling van onze groeiende organisatie.


Wat kunnen wij jou bieden?

Leuk dat je overweegt om bij ons te komen werken! We ontmoeten je graag. Wij kunnen als RIOzorg het volgende aanbieden voor de functie van regiebehandelaar:

 • Inschaling in FWG 65, met een maximum van € 5.734,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (conform CAO GGZ);

 • Contract voor onbepaalde tijd;

 • Indeling werkweek zowel qua tijd, dagen als locatie die aansluit bij jouw wensen en voorkeur;

 • Reis- en onkostenvergoeding;

 • Pensioenregeling via PFZW;

 • Laptop en mobiele telefoon;

 • Persoonlijke ontwikkeling middels ruime nascholingsmogelijkheden;

 • Bedrijfsrechtsbijstandverzekering;

 • Administratieve ondersteuning door ons centraal secretariaat;

 • Goed geregelde interne organisatie (reeks van protocollen en richtlijnen beschikbaar);

 • Vertrouwen en vrijheid om je rol als regiebehandelaar in te vullen;

 • … en zeker niet onbelangrijk; een prettig, hecht team van collega’s waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen en met wie je een gezellige wandel-lunch-date kunt inplannen.Waarom RIOzorg?

RIOzorg biedt vanuit ambulante locaties onderzoek en behandeling om een passend antwoord te geven op de hulpvraag van kind en jeugd. We hebben meer dan 30 ambulante behandellocaties en drie hoofdlocaties (Arnhem, Amersfoort en Den Haag). RIOzorg bestaat uit ruim 100 gedreven en SKJ/BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Onze bevlogen teams bestaan uit GZ-psychologen, registerpsychologen NIP, orthopedagoog-generalisten, basispsychologen, orthopedagogen, systeemtherapeuten, (kinder-/jeugd-)artsen, psychiaters en stafmedewerkers (zoals HR en Marketing). Elk team van RIOzorg heeft een eigen teamcoördinator, elke cliënt/casus een eigen regiebehandelaar in combinatie met een casemanager. Daarbij werken we nauw samen met de naaste omgeving van de cliënt: ouder(s)/verzorger(s), school, huisarts/POH GGZ (J) en/of CJG/wijkteam. Werkgeluk is een belangrijke pijler bij RIOzorg, hierbij richten we ons op de balans tussen werk en privé, de mate van invloed van de individuele werknemer, mandaat (vrijheid om zelf besluiten te mogen nemen) en een team waarin sprake is van plezier en onderlinge verbinding.


Word jij onze nieuwe regiebehandelaar?

Ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Dan komen wij graag met jou in contact. Middels de onderstaande knop kan je eenvoudig solliciteren. Motivatie en CV kun je richten aan Yaël van der Zwet, HR Adviseur van RIOzorg. Wil je meer informatie over de functie, neem dan telefonisch contact op: 06 59 84 79 92 ? Verzend een e-mail naar hr@riozorg.nl.


Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.