Startende Orthopedagoog / Psycholoog (Arnhem)

Functieomschrijving

Ben jij een startende Orthopedagoog / Psycholoog en wil je graag werk- en behandelervaring opdoen binnen de kinder- jeugd ggz? En kijk je uit naar een functie met mooie doorgroeimogelijkheden? Lees dan vooral verder!


Op de fiets of met het openbaar vervoer kom je aan bij het kantoor in Arnhem. Je installeert je op de werkplek van vandaag en terwijl je koffie pakt, kom je jouw collega tegen en sparren jullie even met elkaar. Erg fijn, want je wil je graag ontwikkelen en zo veel mogelijk leren en jouw collega's kunnen én willen jou daar uiteraard mee helpen! Super, zulke bevlogen collega’s die de tijd hebben om even in gesprek te gaan. De lunch is een heerlijke wandeling door het gezellige centrum van Arnhem, waar het kantoor is gevestigd. Even je hoofd leegmaken en genieten van de frisse buitenlucht. De dag vliegt voorbij, net als elke dag als Medewerk(ster) Secretariaat bij RIOzorg. 


Bij RIOzorg bieden wij graag de kans aan startende Orthopedagogen / Psychologen om mooie werkervaring op te doen en ervoor te zorgen dat je volledig bent klaar gestoomd om jouw gewenste functie uit te voeren. 

Dit doen wij door je een doorgroei functie aan te bieden, waarin je veel ervaring kan opdoen en nog meer kan leren. De doorgroeifunctie neemt in totaal (ongeveer) 18 maanden in beslag. Na de 18 maanden kun je als volwaardig Psycholoog K&J starten!

Hieronder leggen we graag uit hoe de doorgroeifunctie eruit ziet:


Medewerk(ster) Secretariaat
0 - 6 maanden
In deze functie start je gedurende 6 maanden volledig op het secretariaat en ben je de bekende spin in het web. Als collega van een centraal secretariaat voer je je werkzaamheden uit voor alle behandellocaties in Nederland. Wij staan er voor om onze cliënten zo adequaat mogelijk van dienst te zijn. Samen met de andere Secretarieel Medewerksters draag je zorg voor een zo efficiënt mogelijke afhandeling van alle voorkomende secretariële en administratieve taken. Het team bestaat uit fijne, gezellige collega's die vol met kennis zitten en jou graag verder helpen in jouw ontwikkeling in de breedste zin.

6 - 12 maanden

Na 6 maanden zal je (voor 2 dagen) doorgroeien in de functie van Psychologisch Test Assistent (inclusief inschaling in FWG 40)

De overige uren zal je bij het Secretariaat blijven.

12 - 18 maanden

Na 12 maanden zal je voor 2 dagen gaan starten als Casemanager (inclusief inschaling in FWG 60 aanloopschaal) waarbij je wekelijks werkbegeleiding krijgt.
Hierbij blijf je de overige uren nog op het secretariaat werken.


Na deze doorlopen doorlopen periode, kan je volledig ingezet worden als Casemanager!


Wie zijn wij?
RIOzorg onderzoekt en behandelt kinderen en jeugdigen van 4 tot en met 18 jaar bij signalen die wijzen op ontwikkelingsproblemen bijvoorbeeld ADHD, autisme, gedragsproblemen, angst of tics. Bij RIOzorg werken bijna zestig bevlogen collega’s verdeeld over drie teams met ieder een eigen hoofd locatie in Arnhem, Amersfoort en Den Haag. Naast collega’s van onze stafafdelingen werken er GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten (kinder-)artsen en een psychiater. Een kenmerk van werken bij RIOzorg is dat de hulpverlening zo dicht mogelijk bij de cliënt wordt geboden. Dat betekent dat onze medewerkers zowel vanuit onze hoofd locatie werken als op één of meerdere behandel locatie(-s). Daarbij werken we nauw samen met zowel de cliënt, ouder(s)/verzorger(s) als de school. RIOzorg is een jonge, groeiende, laagdrempelige organisatie waarin je naast verantwoordelijkheden, veel vrijheid en vertrouwen krijgt in je functie. Wij geloven dat gelukkige medewerkers het best kunnen bijdragen aan het invullen van onze missie, daarom verzorgt onze commissie werkgeluk regelmatig inspirerende bijeenkomsten en leuke attenties om het werkgeluk en de verbinding onderling te vergroten.


Functievereisten

Wij vragen

 • Je bent in het bezit van een SKJ registratie door bijvoorbeeld een afgeronde opleiding orthopedagogiek;
 • Je beleeft plezier aan het dienstverlenend werken in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent in staat om overzicht te houden en plannen;
 • Je bent oplossingsgericht;
 • Je staat open voor een doorgroeifunctie, waar je jezelf nog verder kunt ontwikkelen;
 • Je vindt het leuk om onze cliënten en hun ouders zowel telefonisch als schriftelijk te woord te staan;
 • Eerdere ervaring met secretarieel werk is een pré, maar geen must.

Wij bieden

Als medewerker (ster) bieden wij jou:

 • Een tijdelijk contract met de intentie deze uiteindelijk om te zetten naar een contract voor onbepaalde tijd;
 • Een salaris conform CAO GGZ (FWG 30, Medewerker Secretariaat) en later ook FWG 40 (Psychologisch Assistent) en uiteindelijk FWG 60 (Casemanager);
 • De mogelijkheid om goede (werk)ervaring op te doen en door te groeien tot Casemanager;
 • Informele sfeer en betrokken collega’s;
 • Een groeiende organisatie, waar werkgeluk een belangrijke pijler is én waar veel ruimte is voor eigen inbreng;
 • Een fijne werkplek op onze locatie in Arnhem, met de mogelijkheid om thuis te kunnen werken.

Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij geïnteresseerd in deze leuke functie binnen een zorgorganisatie gericht op kinderen en jongeren? Ben jij klaar voor deze nieuwe uitdaging? Dan zijn wij op zoek naar jou en nodigen wij je van harte uit om te solliciteren! Dit kan via onderstaande knop. Jouw sollicitatie kun je richten aan Yaël van der Zwet. Mocht je na het lezen van deze vacature nog vragen hebben, kun je contact opnemen met Yaël: 06-59847992 (niet bereikbaar op donderdagen), of een mail sturen naar HR@riozorg.nl. 

Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.