Vacature GZ-psycholoog kind & jeugd / Orthopedagoog-generalist Purmerend/Zaandam

Functieomschrijving

Het is heerlijk weer, dus je besluit de fiets te pakken naar je werk in Purmerend of Zaandam. Wanneer je op je werkplek geïnstalleerd bent, komt een collega binnen wandelen om even samen te praten over een casus. Al snel komen jullie tot een besluit die direct toe te passen is bij de behandeling later op de dag. Wat fijn om zulke bevlogen collega’s te hebben, waarmee je altijd even kan sparren. Deze ochtend heb je twee afspraken staan met een kind (6 jaar) dat kenmerken heeft in het autistisch segment. Dat betekent dus creatief denken! Daarna heb je een behandeling van een jongere (15 jaar) die al langere periode worstelt met somberheid. Aan het eind van de ochtend begeleid je samen met een Casemanager een intake. 

Tijdens de lunch maak je een lekkere wandeling, waarbij je even je hoofd leeg kan maken en kan genieten van het zonnetje. Het tweede gedeelte van de dag wordt gestart met een multidisciplinair teamoverleg. Jullie zoomen onder andere in op kwaliteit, behandelvormen en diagnostiek onder leiding van de teammanager. De besluiten die worden genomen zijn praktisch, weloverwogen en professioneel. Er wordt snel gehandeld en er wordt waar nodig of wenselijk ‘out-of-the-box’ gedacht, een werkhouding die precies bij jou past! Als GZ-psycholoog/Orthopedagoog-generalist bij RIOzorg vliegt de dag altijd zo voorbij. Morgen weer een nieuwe dag waarbij je op locatie start met een schooladviesgesprek, samen met de ouders van de cliënt, de leerkracht en de intern begeleider.GZ-psycholoog kind & jeugd of orthopedagoog-generalist bij RIOzorg 

Wij zijn op zoek naar een GZ-psycholoog kind & Jeugd of een Orthopedagoog-generalist voor onze nieuwe locatie in Purmerend en/of Zaandam, voor 24 tot 36 uur. We komen graag samen overeen welke locatie(s) jouw voorkeur heeft. 


Taken GZ-psycholoog Kind & Jeugd 

 • Diagnostiek en behandelingen coördineren/uitvoeren voor onze cliënten tussen de 4 en 18 jaar;
 • Overleg met (basis)psychologen en orthopedagogen die behandelplannen verrichten. Hierbij participeer jij als Regiebehandelaar;
 • Het geven van werkbegeleiding aan psychologen;
 • Je neemt deel aan en levert een actieve bijdrage aan het multidisciplinair overleg dat wekelijks plaats vindt. Zo maak je onder andere voorstellen betreft behandelvormen, opleiding- en kwaliteitsbeleid en diagnostiekFunctievereisten

Wie ben jij?

Voel jij je op je gemak in een groeiende organisatie welke constant aan het innoveren is en waar er met korte lijntjes wordt gewerkt? Ben je een gedreven en ambitieus persoon en wil je graag kinderen en jongeren (4-18 jaar) ondersteunen in hun ontwikkelingsproblemen? Zie jij jezelf als GZ-psycholoog kind & jeugd/orthopedagoog-generalist bijdragen aan het door ontwikkelen van het zelfvertrouwen van deze kinderen en jongeren? Én wil je werken bij een organisatie waar werkgeluk (o.a. privé/werkbalans) een belangrijke pijler is met betrokken en bevlogen collega’s in een hecht team? Dan is RIOzorg zeker iets voor jou! Als onderdeel van het RIOzorg behandelteam krijg je energie van het superviseren van collega’s die een opleiding volgen, het innoveren of vernieuwen van huidige behandelvormen en verlies je daarbij niet de kwaliteit uit het oog. Je hebt vermogen om wetenschappelijke en vakinhoudelijke ontwikkelingen te vertalen naar behandeling, onderzoek en diagnostiek, waarbij je je collega’s uiteraard betrekt. 


Wat neem je mee? 

Naast persoonlijke visie en missie zijn de volgende kenmerken belangrijk in de functie als GZ-psycholoog kind & jeugd/ orthopedagoog-generalist bij RIOzorg: 

 • Je beschikt over (een) relevante en succesvol afgeronde opleiding(en) en bovendien ben je BIG- en AGB- geregistreerd; 
 • Je hebt bij voorkeur werkervaring in de jeugd-ggz;
 • Je krijgt energie van het leveren van een bijdrage aan de verdere opbouw en ontwikkeling van onze groeiende organisatie;
 • Je hebt affiniteit met online behandelen; 
 • Je houdt overzicht en geeft graag werkbegeleiding aan casemanagers; .Je hebt bij voorkeur behandelervaring met EMDR en/of CGT; Je bent bereid om op verschillende locaties in de regio te werken;


Wat bieden wij?

Leuk dat je overweegt om bij ons te komen werken! We ontmoeten je graag. Wij kunnen als RIOzorg het volgende aanbieden voor de functie GZ-psycholoog kind & jeugd/orthopedagoog-generalist:

 • Inschaling in FWG 65, met een maximum van € 5.553,- bruto per maand bij een fulltime dienstverband (36 uur) exclusief vakantiegeld en eindejaarsuitkering (conform CAO GGZ); 
 • Contract voor onbepaalde tijd;
 • Indeling werkweek zowel qua tijd & dagen die aansluiten bij jouw wensen en voorkeur
 • Reis- en onkostenvergoeding; 
 • Pensioenregeling via PFZW; 
 • Laptop en mobiele telefoon; 
 • Persoonlijke ontwikkeling middels ruime nascholingsmogelijkheden; 
 • Bedrijfsrechtsbijstandverzekering; 
 • Administratieve ondersteuning door ons centrale secretariaat; 
 • Goed geregelde interne organisatie (reeks van protocollen en richtlijnen beschikbaar); 
 • Vertrouwen en vrijheid om je rol als regiebehandelaar in te vullen; 
 • … en zeker niet onbelangrijk; een prettig, hecht team van collega’s waarmee je kennis en ervaringen kunt uitwisselen en met wie je een gezellige wandel-lunch-date kunt inplannen.


Waarom RIOzorg?

RIOzorg heeft meer dan 30 behandellocaties in Nederland en kent drie hoofdlocaties (Arnhem, Amersfoort en Den Haag). Wij bieden behandeling en onderzoek om een passend antwoord te geven op de hulpvraag van kind en jeugd en bestaan uit ruim 80 gedreven en SKJ/BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Daarbij werken we nauw samen met de omgeving van de cliënt; ouder(s)/verzorger(s), school, huisarts en/of CJG/wijkteam. 

De organisatie bestaat uit bevlogen GZ-psychologen, basispsychologen kind & jeugd, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten, (kinder)artsen, psychiaters en stafmedewerkers (zoals HR en Marketing). Elke cliënt/casus heeft een eigen regiebehandelaar in combinatie met een (basis)psycholoog of orthopedagoog. Daarnaast heeft elk team van RIOzorg een eigen teammanager. Werkgeluk is een belangrijke pijler bij RIOzorg; bijvoorbeeld de mate van invloed, mandaat (vrijheid om zelf besluiten te mogen nemen), de balans tussen werk en privé en een team waarin sprake is van verbinding en plezier met elkaar.


Word jij onze nieuwe GZ-psycholoog kind en jeugd/ Orthopedagoog-generalist collega?

Ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Dan komen wij graag met jou in contact. Middels de onderstaande knop kan je eenvoudig solliciteren. Motivatie en CV kun je richten aan Yaël van der Zwet. Wil je meer informatie over de functie GZ-psycholoog kind & jeugd of orthopedagoog-generalist? Verzend een e-mail naar hr@riozorg.nl, bel naar 026 820 02 08.


Om in aanmerking te komen voor deze functie is een positieve Verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma’s maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.