Vacature Psychiater K&J / Kinderarts (Den Haag en/of Rotterdam)

Functieomschrijving

Ben jij als ervaren kind- en jeugdpsychiater/kinderarts op zoek naar een rol waarbij je minder consultatiemomenten hebt en vooral een adviserende en supervisie rol inneemt voor collega's? Wil jij collega's laten groeien en jouw eigen ervaringen en kennis toepassen? Spreekt het jou aan om te werken aan het aanbod van de beste behandeling voor jonge cliënten die vaak voor het eerst te maken hebben met GGZ hulp en spreekt het je aan om te werken binnen kantoortijden, waar er geen crisisdiensten gedraaid hoeven te worden? Dan is deze vacature misschien iets voor jou!Kind- en jeugdpsychiater bij RIOzorg

Als kind- en jeugdpsychiater / Kinderarts bij RIOzorg richt je je op de specialistische-GGZ voor kinderen en jongeren van 4 tot 18 jaar. We onderzoeken en behandelen op onze ambulante ontwikkelingsproblemen als ADHD, autisme, trauma, dwang, angst en tics. Je komt in een team te werken dat is uit verschillende professionals. Bij RIOzorg werken ruim honderd bevlogen collega's verdeeld over drie teams met ieder een eigen hoofdlocatie in Arnhem, Amersfoort en Den Haag. De medewerkers van het team werken intensief samen, waarbij oog is voor het welbevinden van elk teamlid. De kind- en jeugdpsychiater rapporteert aan de manager Zorg. Een kenmerk van werken bij RIOzorg is dat de hulp zo dicht mogelijk bij de cliënt wordt geboden. Daarbij werk je nauw samen met de cliënt, ouder(s)/verzorger(s) als de school. De Regiebehandelaar en Casemanager werken beide zowel vanuit onze hoofdlocatie als op één of meerdere behandellocatie(s) in de wijk op scholen. Tijdens de uitgebreide MDO komt het multidisciplinaire team samen voor overleg naar de hoofdlocatie in Den Haag Centrum. Ook wordt er vanwege de recente gunning in Rotterdam een apart MDO gevoerd. 

Riozorg is bezig met de uitrol vanuit het concept Positieve gezondheid cliënt, waarbij de doelen van de richtinggevend zijn. Als psychiater/ kinderarts vragen wij uw inbreng in de verdere ontwikkeling van dit concept. Graag kijken wij met jou samen naar de gewenste uren, dagen en locatie (Den Haag en of Rotterdam).


Samenvattend heb je de volgende taken:

 • Adviseur van collega's oa tijdens de MDO's op locatie in Den Haag en of Rotterdam;
 • Incidenteel het uitvoeren van (psychiatrisch) onderzoek en bieden van farmacotherapie face-to-face en online;
 • Collegiale consultatie;
 • Meedenken in de implementatie van het concept Positieve gezondheid;
 • Het superviseren van de (kinder-)artsen.


Functievereisten

Wie ben jij?

Wil je graag bijdragen aan de ontwikkelingsproblemen van kinderen en jongeren (4-18 jaar), zodat zij zich met meer plezier en (zelf)vertrouwen kunnen ontwikkelen? Ben je ambitieus en gedreven en voel je thuis bij een echte organisatie die groeit in ontwikkeling is als psychiater? Werk je graag in een bevlogen, hecht en betrokken team? Zoek je naar een werkgever die een goede balans tussen werk en privé biedt? Dan is RIOzorg misschien iets voor jou! Daarnaast ben je in staat om vakinhoudelijke, wetenschappelijke ontwikkelingen te vertalen naar de praktijk van onderzoek, diagnostiek en behandeling en verwerking je collega's verwerkt. Je haalt energie uit het toezicht van collega's denkt mee op het gebied van zorginhoudelijke ontwikkelingen.


Wat neem je mee?
Naast visie persoonlijke en missie zijn de volgende kenmerken belangrijk:
 • Je bent een enthousiaste kinder- en jeugd psychiater / kinderarts (BIG geregistreerd);
 • Je vindt het leuk om bij een aantal casussen als regiebehandelaar en specialist op te treden;
 • Je hebt netwerkcapaciteiten in je en bent in staat anderen te inspireren en enthousiasmeren vanuit een eigen visie;
 • Je bent een inspiratiebron en adviseur voor de andere behandelaars (GZ-psychologen, orthopedagoog-generalisten, systeemtherapeuten, psychotherapeuten) en bent in staat om als supervisor op te treden naar onze kinderartsen;


Als Psychiater bij RIOzorg bieden wij jou:

 • Een vast contract, met voor jou passende uren;
 • Salaris conform AMS regeling voor specialisten werkzaamheden in de GGZ;
 • Arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ zoals een jaarlijks budget voor scholing en herregistratie;
 • Geen weekend/avond/bereikbaarheidsdienst;
 • Opname in het pensioenfonds Zorg en Welzijn;
 • De vrijheid om deze rol in inhoud (omvang consultatie en intercollegiaal advies) als voor wat betreft uren en werkritme (deels) naar eigen voorkeur in te vullen;
 • Een afwisselende functie waar we kunnen meedenken over verbeterpunten in onze diagnostiek en behandelingen, zodat we kunnen verbeteren bij de opbrengst van onze cliënt;
 • Samenwerken in een open, flexibel en bevlogen multidisciplinair team;
 • Een collegiale werksfeer;
 • Goede secretariële ondersteuning;
 • Enthousiaste en bevlogen collega's om samen te werken.


Waarom RIOzorg?

RIOzorg biedt vanuit ambulante locaties onderzoek en behandeling om een ​​passagiers antwoord te geven op de hulpvraag van kind en jeugd. We hebben meer dan 30 ambulante behandellocaties in Nederland en drie hoofdlocaties (Arnhem, Amersfoort en Den Haag). RIOzorg bestaat uit ruim honderd gedreven en SKJ/BIG-geregistreerde zorgprofessionals. Het bevlogen team bestaat uit GZ-psychologen, basispsychologen, orthopedagoog-generalisten, orthopedagogen, systeemtherapeuten, (kinder)artsen, psychiater en stafmedewerkers (zoals HR en Marketing). Elk team van RIOzorg kent een eigen teammanager, elke cliënt/casus een eigen regiebehandelaar in combinatie met een (basis)psycholoog van -orthopedagoog. Daarbij werken we nauw samen met de omgeving van de cliënt; ouder(s)/verzorger(s), school, huisarts en/of CJG/wijkteam.


Word jij onze nieuwe collega?

Ben jij enthousiast geworden om ons team te komen versterken? Dan komen wij graag met jou in contact. Middels de onderstaande knop kan je eenvoudig solliciteren. Motivatie en CV kun je richten aan Yaël van der Zwet, junior HR adviseur. Wil je meer informatie over de functie? Bel dan met Yaël, telefoonnummer: 0659847992 of verzend een e-mail naar hr@riozorg.nl .


Om in te komen voor deze functie is een positieve verklaring Omtrent Gedrag (VOG) vereist. Het natrekken van referenties, integriteitscontrole via het Waarschuwingsregister Zorg & Welzijn en het controleren van diploma's maken onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Acquisitie voor het invullen van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.